υπαίθρια γεννήτρια ηλιακής ενέργειας

March 12, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για υπαίθρια γεννήτρια ηλιακής ενέργειας

Υπάρχει αφθονία των λόγων να θεωρηθεί το GPOWER κινητή γεννήτρια. Αυτό είναι μια από τις πιό προσιτές επιλογές στην αγορά σήμερα, η οποία το κάνει μια καλή βαθμολογίας εισαγωγής λύση ηλιακής ενέργειας. Η μονάδα προσφέρει τέσσερις επιλογές χρέωσης. Μπορείτε να επαναφορτίσετε με τα ηλιακά πλαίσια, με τη δύναμη από το όχημά σας, με μια έξοδο οικιακής δύναμης, ή με μια χωριστή γεννήτρια.

 

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ηλιακών γεννητριών. Μια εφεδρική γεννήτρια χρησιμοποιείται πρώτιστα για να τροφοδοτήσει το σπίτι σας. Τώρα εστιάσαμε στις κινητές γεννήτριες, οι οποίες χρησιμοποιούνται συνήθως για την πεζοπορία και τη στρατοπέδευση. Με αυτόν εν λόγω, μια κινητή γεννήτρια μπορεί επίσης να είναι πραγματικά χρήσιμη κατά τη διάρκεια των διακοπών ρεύματος, κρατώντας ενδεχομένως τα φω'τα, τις ηλεκτρονικές συσκευές, και τις μικρές συσκευές ή τις συσκευές σας επάνω για αρκετές ώρες. Ανάλογα με τα Watt της δύναμης η εξάρτηση γεννητριών ηλιακών συστημάτων που σας μπορεί να υποστηρίξει, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα πράγματα δύναμης όπως τα τηλέφωνα, τις ταμπλέτες, τα lap-top, τις TV, τους κατασκευαστές καφέ, ένα μίνι-ψυγείο, ορισμένες ιατρικές συσκευές, και τίποτα θα συνδέατε με έναν φορτιστή αυτοκινήτων.

Μερικές από τις γεννήτριες που έχουμε απαριθμήσει εδώ μπορούν να χρεωθούν από τη ηλιακή ενέργεια ή μέσω άλλων πηγών, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων και των εξόδων δύναμης. Αυτές οι διαφορετικές λύσεις χρέωσης καθιστούν μια γεννήτρια πιό ευπροσάρμοστη, αν και φυσικά, η ηλιακή ενέργεια είναι αυτό που θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε εάν μένοντας μακρυά από τα απολιθωμένα καύσιμα είστε ο στόχος σας.