• Σύστημα ηλιακής ενέργειας GPOWER 10KW για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος BTS
Σύστημα ηλιακής ενέργειας GPOWER 10KW για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος BTS

Σύστημα ηλιακής ενέργειας GPOWER 10KW για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος BTS

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: P.R.China
Μάρκα: GPOWER
Πιστοποίηση: CE,IEC,TUV,PSI
Αριθμό μοντέλου: ΗΛΙΑΚΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΜΕΝΟ BTS

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΠΕΡΙΟΧΗ
Τιμή: 3999USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: εξάγον εμπορευματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 1-2 μήνας
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: περιοχή 500 το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υψηλό φως:

Εξάρτηση ηλιακών συστημάτων BTS 10KW

,

Σύστημα ηλιακής ενέργειας BTS 10KW

,

Σύστημα ηλιακής ενέργειας GPOWER 10KW

Περιγραφή προϊόντων

10KW σύστημα ηλιακής ενέργειας για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος BTS

 

Το φωτοβολταϊκό ηλεκτρικό σύστημα για το σταθμό βάσης αποτελείται από τις φωτοβολταϊκές ενότητες, τα κιβώτια συνδέσεων υποστηριγμάτων, τον ελεγκτή δαπανών, το πακέτο μπαταριών και τον αναστροφέα και ούτω καθεξής.

Μια φωτοβολταϊκή ενότητα χρησιμοποιεί συνήθως το monocrystalline πυρίτιο ή τα πολυκρυσταλλικά κύτταρα πυριτίου, και ένα μονό κύτταρο έχει μια τάση παραγωγής 0.5V. Δεδομένου ότι μια ενότητα αποτελείται κυρίως από 72 κομμάτια των ηλιακών κυττάρων σωρηδόν, δύο ενότητες πρέπει να συνδεθούν σειριακά για να πάρουν τις τάσεις παραγωγής κυμαινόμενες από 43.2V ως 56.4V. Οι ενότητες με τις σχετικά μεγάλες περιεκτικότητες όπως 165W, 170W και 175W προτιμώνται. Η ποσότητα παράλληλων συνδεδεμένων ενοτήτων εξαρτάται από τις χωρητικότητες φορτίων και τους πόρους ηλιακής ενέργειας.

 

Οι φωτοβολταϊκές ενότητες υποστηρίζονται από ντυμένα τα ψευδάργυρος υποστηρίγματα χάλυβα, τα οποία καθορίζουν τις ενότητες σε μια ορισμένη γωνία. Το ανεξάρτητο φωτοβολταϊκό σύστημα πρέπει να τοποθετηθεί διαγωνίως 10-20 βαθμοί υψηλότερου από το γεωγραφικό πλάτος της περιοχής για τη μέγιστη ηλιακή ακτινοβολία το χειμώνα ώστε να μειωθούν ο αριθμός μπαταριών και το κόστος ολόκληρου του ηλεκτρικού συστήματος.

 

Η μπαταρία θα ταΐσει τα φορτία όταν η ηλιακή ενέργεια δεν οφείλεται αρκετά στην έλλειψη της ηλιοφάνειας, η οποία είναι κοινή τις βροχερές ημέρες και τις νύχτες. Η ικανότητα της ομάδας μπαταριών εξαρτάται από τέτοιες παραμέτρους όπως τη χωρητικότητα φορτίων, εφεδρικός χρόνος, βάθος απαλλαγής, απαίτηση ασφάλειας και ούτω καθεξής.

 

Η μπαταρία OPzS ήταν η επιλογή του συστήματος ηλιακής ενέργειας δεδομένου ότι χρησιμοποιεί τα θετικά σωληνοειδή πιάτα που μπορούν να αποτρέψουν το ενεργό υλικό από να πέσουν μακριά και πυκνά κολλημένα αρνητικά πιάτα που εξασφαλίζουν μια μακριά ζωή υπηρεσιών. Εντούτοις, OPzV με τα θετικά σωληνοειδή πιάτα γίνεται βαθμιαία δημοφιλές τα τελευταία χρόνια δεδομένου ότι η λιγότερη συντήρηση απαιτείται.

 

Ο πολυδιαυλικός ελεγκτής είναι χρησιμοποιημένος υπεύθυνος/απαλλάσσει τη διαχείριση, και η ηλιακή σειρά διαιρείται σε διάφορες υπο--σειρές, οι οποίες συνδέονται με τον ελεγκτή μέσω του κιβωτίου κλίσης. Όταν η μπαταρία φορτίζεται πλήρως, ο ελεγκτής θα κόψει τις ηλιακές υπο--σειρές ένα προς ένα κατόπιν η μπαταρία και το υπόλοιπο των φωτοβολταϊκών υπο--σειρών προβλέπουν την εξουσία για τα φορτία από κοινού. Όταν η τάση της μπαταρίας μειώνεται στην καθορισμένη αξία, ο ελεγκτής θα επανασυνδέσει τις ηλιακές υπο--σειρές για να ρυθμίσει ένα προς ένα την τάση φόρτισης και το ρεύμα της μπαταρίας.

Σύστημα ηλιακής ενέργειας GPOWER 10KW για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος BTS 0

Περιπτωσιολογική μελέτη

Παρουσιάζοντας φωτοβολταϊκό ηλεκτρικό σύστημα στο Πακιστάν που παρέχεται από GPOWER

Οι μέγιστες συνεχείς βροχερές/νεφελώδεις ημέρες στην τοπική περιοχή είναι 5 ημέρες το ηλεκτρικό σύστημα απαιτείται για να προβλέψει την εξουσία για τον εξοπλισμό BTS και μικροκυμάτων η συνολική κατανάλωση ισχύος είναι 550W. Σύμφωνα με την απαίτηση προαναφερθείσα, η διαμόρφωση συστημάτων δίνεται όπως:

 

Φωτοβολταϊκή ενότητα: 16 κομμάτια των monocrystalline κυττάρων 320W

Μπαταρία: Δύο ομάδες πηκτώματος OPzV 2V/1000Ah

Ελεγκτής δαπανών: 48V/150A ελεγκτής.

 

Σε αυτό το πρόγραμμα, 22 ηλιακός-τροφοδοτημένο BTSs επεκτείνεται. Έχουν μια σχετικά μικρή ικανότητα, η οποία είναι στη σειρά 400-900W. Εάν η γεννήτρια diesel υιοθετείται, η αποδοτικότητα μετατροπής θα είναι πολύ χαμηλή δεδομένου ότι η ικανότητα είναι μικρή, και η αξιοπιστία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι επίσης πολύ χαμηλή. Το σύστημα ηλιακής ενέργειας καθιστά τον ανεφοδιασμό σε καύσιμα και τις εργασίες συντήρησης diesel περιττούς, οι οποίοι μπορούν να σώσουν για US$150,000 για το χειριστή κάθε χρόνο.

 

Από το 2012, GPOWER έχει βοηθήσει πάνω από 40 χειριστές σε περισσότερες από 20 χώρες να χτίσουν το ηλιακός-τροφοδοτημένο σύστημα BTS στις περιοχές χωρίς αρκετή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες επικοινωνίας των τοπικών ανθρώπων και να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδό τους.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Σύστημα ηλιακής ενέργειας GPOWER 10KW για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος BTS θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.