• Υβριδικοί ηλιακοί τροφοδοτημένοι κυψελοειδείς σταθμοί βάσης συστημάτων ηλιακής ενέργειας 1.15KW BTS
  • Υβριδικοί ηλιακοί τροφοδοτημένοι κυψελοειδείς σταθμοί βάσης συστημάτων ηλιακής ενέργειας 1.15KW BTS
Υβριδικοί ηλιακοί τροφοδοτημένοι κυψελοειδείς σταθμοί βάσης συστημάτων ηλιακής ενέργειας 1.15KW BTS

Υβριδικοί ηλιακοί τροφοδοτημένοι κυψελοειδείς σταθμοί βάσης συστημάτων ηλιακής ενέργειας 1.15KW BTS

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: P.R.China
Μάρκα: GPOWER
Πιστοποίηση: CE,IEC,TUV,PSI
Αριθμό μοντέλου: ΗΛΙΑΚΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΜΕΝΟ BTS

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΠΕΡΙΟΧΗ
Τιμή: 3999USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: εξάγον εμπορευματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 1-2 μήνας
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: περιοχή 500 το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υψηλό φως:

Σύστημα ηλιακής ενέργειας 1.15KW BTS

,

Υβριδικό σύστημα ηλιακής ενέργειας BTS

,

1.15KW κυψελοειδείς σταθμοί βάσης

Περιγραφή προϊόντων

Ηλιακοί τροφοδοτημένοι κυψελοειδείς σταθμοί βάσης

 

Υβριδική ενέργεια ηλιακός-RF για τους σταθμούς πομποδεκτών βάσεων

 

Η αυξανόμενη επέκταση των κυψελοειδών δικτύων σε όλη την υδρόγειο έχει φέρει δύο ζητήματα στην πρώτη γραμμή: το ενεργειακό κόστος αυτά τα δίκτυα και τη σχετική περιβαλλοντική επίδραση. Επίσης, η μεγαλύτερη μέρος της πρόσφατης αύξησης των κυψελοειδών δικτύων ήταν στις αναπτυσσόμενες χώρες, όπου το απρόσιτο των αξιόπιστων χειριστών δυνάμεων πλεγμάτων ηλεκτρικής ενέργειας για να χρησιμοποιήσει τις πηγές όπως τις γεννήτριες diesel για τη δύναμη, η οποία όχι μόνο αυξάνει τις λειτουργικές δαπάνες αλλά και συμβάλλει στη ρύπανση. Οι κυψελοειδείς σταθμοί βάσης που τροφοδοτούνται από τις ανανεωμένες πηγές ενέργειας όπως η ηλιακή ενέργεια έχουν προκύψει ως μια από τις ελπιδοφόρες λύσεις σε αυτά τα ζητήματα.

 

Σήμερα, πάνω από δύο δισεκατομμύριο άνθρωποι, που αποτελούν το ένα τρίτο του πληθυσμού παγκόσμιων 6,6 δισεκατομμυρίων, ζουν χωρίς αρκετή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Η Αφρική, η Νότια Αμερική, η Νότια Ασία και η Νοτιοανατολική Ασία είναι οι κύριες περιοχές όπου η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι ανεπαρκής. Παραδείγματος χάριν, στις Φιλιππίνες και την Ινδονησία, όπου υπάρχουν πολυάριθμα νησιά, είναι αδύνατο να χτιστεί το μεγάλης κλίμακας πλέγμα δύναμης που καλύπτει όλα αυτά τα μικρά νησιά.

 

Σε άλλες περιοχές, όπου τα κύρια υψηλής τάσεως πλέγματα δύναμης χτίζονται, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος δεν είναι σταθερή, και ο τεράστιος προϋπολογισμός απαιτείται για να αναβαθμίσει και να μεταρρυθμίσει τα πλέγματα δύναμης. Ευτυχώς, υπάρχουν άφθονοι πόροι ανανεώσιμης ενέργειας όπως ηλιακός, αέρας και ούτω καθεξής σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες. Θα ήταν οικονομικότερο για να εφαρμόσει ευρέως τα ηλεκτρικά συστήματα που χρησιμοποιούν τη ανανεώσιμη ενέργεια στις απομονωμένες περιοχές από να κατασκευάσουν τα υψηλής τάσεως πλέγματα δύναμης μεγάλης περιοχής. Στις περιοχές πλούσιες σε ηλιακούς πόρους όπως την Αφρική, τη Νότια Ασία, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αυστραλία, και την Κεντρική Αμερική, το σύστημα ηλιακής ενέργειας είναι μια ιδανική επιλογή δεδομένου ότι παράγει την ηλεκτρική ενέργεια για να παρέχει τις κοντινές περιοχές και σώζει τέτοιο δαπανηρό εξοπλισμό όπως τα υψηλής τάσεως πλέγματα δύναμης, τους μετασχηματιστές, κ.λπ.

 

Ηλεκτρικό σύστημα για τους μακρινούς σταθμούς βάσης

Κατά γενική ομολογία, το ηλεκτρικό σύστημα απομονωμένης περιοχής αποτελείται από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, το ενεργειακό κατάστημα, την ενεργειακή μετατροπή, και το διοικητικό εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός ενεργειακής παραγωγής περιλαμβάνει τη γεννήτρια diesel, τη φωτοβολταϊκή σειρά, τη γεννήτρια αέρα και την υδραυλική γεννήτρια. Ο εξοπλισμός αποθήκευσης περιλαμβάνει το πακέτο μπαταριών και την τράπεζα ενεργειακής αποθήκευσης. Ο εξοπλισμός μετατροπής και διαχείρισης της ενέργειας περιλαμβάνει το διακόπτη ΣΥΝΕΧΩΝ μετατροπέων και αναστροφέων.

 

Η γεννήτρια diesel είναι η παροχή κύριου ηλεκτρικού ρεύματος στις απομονωμένες περιοχές. Είναι απαραίτητο να κρατηθεί το φορτίο σε 60-70% της εκτιμημένης ικανότητας να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα καυσίμου και να μειωθεί η συντήρηση. Η γεννήτρια αέρα μπορεί να φθάσει στην παραγωγή 250W-500kW εντούτοις, οι σταθεροί τομείς αέρα απαιτούνται. Επιπλέον, το κατάλληλο και σταθερό ρεύμα ποταμών είναι ένας μούστος για την υδραυλική γεννήτρια. Επιπλέον, η υδραυλική γεννήτρια είναι ακριβή ακόμα κι αν η λειτουργική δαπάνη είναι σχετικά χαμηλή.

 

Οι σταθμοί βάσης πρέπει να παρέχουν το 24/7 διαδικασιών. Εγκαθίστανται όχι μόνο στις αστικές περιοχές, αλλά και διανεμημένος ευρέως στα διάφορα περιβάλλοντα όπως οι έρημοι, νησιά, διατηρούν τις κορυφές. Είναι αφύλακτοι, και έχουν τις υψηλές ζητήσεις στην αξιοπιστία και τη διάρκεια ζωής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Η ηλιακή φωτοβολταϊκή σειρά μετατρέπει το φως του ήλιου άμεσα στην ηλεκτρική ενέργεια εξοπλισμός σταθμών βάσης ισχύων με την τάση 48V μέσω της τμηματικής καθώς επίσης και παράλληλης διασύνδεσης των φωτοβολταϊκών ενοτήτων. Η ενεργειακή μετατροπή είναι στατική, και χρειάζεται την πολύ λιγότερη συντήρηση έναντι των γεννητριών που στηρίζονται στις φυσικές μετακινήσεις των μηχανικών μερών. Είναι καταλληλότερο για το σύστημα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος απομονωμένης περιοχής όταν είναι το φορτίο περιοχών σταθμών βάσης λιγότερο από 2kW. Το πλεονέκτημα δαπανών του φωτοβολταϊκού ηλεκτρικού συστήματος προφέρεται όλο και περισσότερο με την εξαγωγή του άνθρακα και του πετρελαίου και τη συνεχή επέκταση της παραγωγής ηλιακών κυττάρων.

 

Φωτοβολταϊκό ηλεκτρικό σύστημα για το σταθμό βάσης

Το φωτοβολταϊκό ηλεκτρικό σύστημα για το σταθμό βάσης αποτελείται από τις φωτοβολταϊκές ενότητες, τα κιβώτια συνδέσεων υποστηριγμάτων, τον ελεγκτή δαπανών, το πακέτο μπαταριών και τον αναστροφέα και ούτω καθεξής.

Μια φωτοβολταϊκή ενότητα χρησιμοποιεί συνήθως το monocrystalline πυρίτιο ή τα πολυκρυσταλλικά κύτταρα πυριτίου, και ένα μονό κύτταρο έχει μια τάση παραγωγής 0.5V. Δεδομένου ότι μια ενότητα αποτελείται κυρίως από 72 κομμάτια των ηλιακών κυττάρων σωρηδόν, δύο ενότητες πρέπει να συνδεθούν σειριακά για να πάρουν τις τάσεις παραγωγής κυμαινόμενες από 43.2V ως 56.4V. Οι ενότητες με τις σχετικά μεγάλες περιεκτικότητες όπως 165W, 170W και 175W προτιμώνται. Η ποσότητα παράλληλων συνδεδεμένων ενοτήτων εξαρτάται από τις χωρητικότητες φορτίων και τους πόρους ηλιακής ενέργειας.

 

Οι φωτοβολταϊκές ενότητες υποστηρίζονται από ντυμένα τα ψευδάργυρος υποστηρίγματα χάλυβα, τα οποία καθορίζουν τις ενότητες σε μια ορισμένη γωνία. Το ανεξάρτητο φωτοβολταϊκό σύστημα πρέπει να τοποθετηθεί διαγωνίως 10-20 βαθμοί υψηλότερου από το γεωγραφικό πλάτος της περιοχής για τη μέγιστη ηλιακή ακτινοβολία το χειμώνα ώστε να μειωθούν ο αριθμός μπαταριών και το κόστος ολόκληρου του ηλεκτρικού συστήματος.

 

Η μπαταρία θα ταΐσει τα φορτία όταν η ηλιακή ενέργεια δεν οφείλεται αρκετά στην έλλειψη της ηλιοφάνειας, η οποία είναι κοινή τις βροχερές ημέρες και τις νύχτες. Η ικανότητα της ομάδας μπαταριών εξαρτάται από τέτοιες παραμέτρους όπως τη χωρητικότητα φορτίων, εφεδρικός χρόνος, βάθος απαλλαγής, απαίτηση ασφάλειας και ούτω καθεξής.

 

Η μπαταρία OPzS ήταν η επιλογή του συστήματος ηλιακής ενέργειας δεδομένου ότι χρησιμοποιεί τα θετικά σωληνοειδή πιάτα που μπορούν να αποτρέψουν το ενεργό υλικό από να πέσουν μακριά και πυκνά κολλημένα αρνητικά πιάτα που εξασφαλίζουν μια μακριά ζωή υπηρεσιών. Εντούτοις, OPzV με τα θετικά σωληνοειδή πιάτα γίνεται βαθμιαία δημοφιλές τα τελευταία χρόνια δεδομένου ότι η λιγότερη συντήρηση απαιτείται.

 

Ο πολυδιαυλικός ελεγκτής είναι χρησιμοποιημένος υπεύθυνος/απαλλάσσει τη διαχείριση, και η ηλιακή σειρά διαιρείται σε διάφορες υπο--σειρές, οι οποίες συνδέονται με τον ελεγκτή μέσω του κιβωτίου κλίσης. Όταν η μπαταρία φορτίζεται πλήρως, ο ελεγκτής θα κόψει τις ηλιακές υπο--σειρές ένα προς ένα κατόπιν η μπαταρία και το υπόλοιπο των φωτοβολταϊκών υπο--σειρών προβλέπουν την εξουσία για τα φορτία από κοινού. Όταν η τάση της μπαταρίας μειώνεται στην καθορισμένη αξία, ο ελεγκτής θα επανασυνδέσει τις ηλιακές υπο--σειρές για να ρυθμίσει ένα προς ένα την τάση φόρτισης και το ρεύμα της μπαταρίας.

 

Περιπτωσιολογική μελέτη

Υβριδικοί ηλιακοί τροφοδοτημένοι κυψελοειδείς σταθμοί βάσης συστημάτων ηλιακής ενέργειας 1.15KW BTS 0

Η αναλογία ηλέκτρισης στην Ινδονησία δεν έχει επιτύχει ακόμα 100%, να σημάνουν υπάρχουν ακόμα πολλές περιοχές χωρίς πρόσβαση ηλεκτρικής ενέργειας. Σαν βασική οδηγημένη ανάπτυξη χωρών, η ηλεκτρική ενέργεια έχει έναν σημαντικό αντίκτυπο στην αύξηση των βιομηχανιών τηλεπικοινωνιών. Σε τέτοιες καταστάσεις, είναι επομένως δύσκολο να εγγυηθεί στην αξιοπιστία του δικτύου τηλεπικοινωνιών, ιδίως, η παροχή ηλεκτρισμού για το σταθμό πομποδεκτών βάσεων (BTS). Για να υπερνικήσουν αυτήν την έλλειψη, τοπικά οι διαθέσιμες ανανεωμένες πηγές ενέργειας μπορούν να είναι μια λύση ως παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για ένα BTS. Αυτή η μελέτη προτείνει τη χρήση του ενσωματωμένου φωτοβολταϊκού συστήματος (PV) ως πηγές ισχύος για BTS στις απομακρυσμένες και απομονωμένες περιοχές όπου η ηλεκτρική ενέργεια από το πλέγμα είναι μη διαθέσιμη. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η χρήση του συστήματος PV είναι σε θέση την απαίτηση ηλεκτρικών φορτίων BTS και είναι πολύ εφικτή στην οικονομική ανάλυση. Η σχεδιασμένη παραγωγή συστημάτων PV μπορεί να παραγάγει 1,16 KW, ενώ το φορτίο BTS είναι 1,15 KW. Διαπιστώσαμε ότι το ενσωματωμένο σύστημα PV είναι σε θέση το φορτίο BTS. Στην οικονομική προοπτική, το κόστος επένδυσης για να επεκτείνει το σύστημα PV οφείλεται προσιτός προς όφελος του συστήματος PV, το οποίο είναι εύκολο να διατηρηθεί και να λειτουργήσει.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Υβριδικοί ηλιακοί τροφοδοτημένοι κυψελοειδείς σταθμοί βάσης συστημάτων ηλιακής ενέργειας 1.15KW BTS θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.