• Ανανεώσιμο CE στο ηλιακό PV σύστημα πλέγματος για τις τηλεπικοινωνίες
Ανανεώσιμο CE στο ηλιακό PV σύστημα πλέγματος για τις τηλεπικοινωνίες

Ανανεώσιμο CE στο ηλιακό PV σύστημα πλέγματος για τις τηλεπικοινωνίες

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: P.R.China
Μάρκα: GPOWER
Πιστοποίηση: CE,IEC,ROSH,TUV
Αριθμό μοντέλου: Gmg-XW

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΣΥΣΤΗΜΑ
Τιμή: USD 499 PER KW
Συσκευασία λεπτομέρειες: εξάγον εμπορευματοκιβώτιο
Δυνατότητα προσφοράς: 450MW το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υψηλό φως:

CE στο σύστημα πλέγματος PV

,

Τηλεπικοινωνίες στο ηλιακό PV σύστημα πλέγματος

,

CE στο ηλιακό PV σύστημα πλέγματος

Περιγραφή προϊόντων

Το Minigrids είναι ένα κλειδί της ενσωματωμένης ηλέκτρισης

 

Η πρόσβαση ηλεκτρικής ενέργειας είναι ουσιαστική για τις ζωές των ανθρώπων και livelihoods: από τη χρησιμοποίηση των ψυγείων για να αποθηκεύσει τα τρόφιμα και την ιατρική αναθέτοντας στα κινητά τηλέφωνα για να μείνει συνδεμένα ανάβοντας επάνω τις οικογένειες και τα σχολεία τη νύχτα στην τροφοδότηση των τοπικών επιχειρήσεων.

 

Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν:

  • Παροχές του χωριού ηλεκτρικού ρεύματος
  • Παροχές ηλεκτρικού ρεύματος νησιών
  • Ξενοδοχεία & θέρετρα βουνών
  • Μακρινά αγροκτήματα
  • Κατοικεί & καμπίνες
  • Νοσοκομεία & σχολεία
  • Ραδιοσταθμοί τηλεπικοινωνιών και
  • Κινητές εφαρμογές

Ανανεώσιμο CE στο ηλιακό PV σύστημα πλέγματος για τις τηλεπικοινωνίες 0

Τα ηλιακά εγχώρια συστήματα είναι αποτελεσματικά για τις αγροτικές οικογένειες. Αλλά για τις εκατοντάδες των εκατομμυρίων, minigrids μπορεί να χαμηλός-κοστιστεί την πορεία προς την ηλέκτριση.

Εάν η βουίζοντας απαίτηση δύναμης από-πλέγματος στις ανερχόμενες αγορές ικανοποιείται με την επέκταση πλέγματος ή τις διανεμημένες ανανεώσιμες ενέργειες θα είναι κεντρικός στην ιστορία αύξησης του σφαιρικού τομέα της καθαρός-δύναμης.

 

Δεδομένου ότι η τεχνολογική και οικονομική εξάρτηση εργαλείων για την πρόβλεψη της προσιτής, αξιόπιστης, κατάλληλης και καθαρής εξουσίας σε κάθε οικογένεια και επιχείρηση συνεχίζει να επεκτείνεται, οι επεκτάσεις του από-πλέγματος, που αποκεντρώνεται, συστήματα ανανεώσιμης ενέργειας θα πάρουν ένα όλο και περισσότερο μεγαλύτερο δάγκωμα από την παρούσα και μελλοντική απαίτηση δύναμης στο πλέγμα στις χώρες που αντιπροσωπεύουν πέρα από το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού.

 

Οι προσφορές υπηρεσιών δύναμης -πλέγματος και από-πλέγματος θα δουν όλο και περισσότερο τη σύγκλιση δεδομένου ότι διανεμημένες οι επόμενη γενιά ενεργειακές εταιρείες υπηρεσιών συνεχίζουν να εξελίσσονται και κλίμακα. Επειδή το μελλοντικό πλέγμα θα είναι όλο και περισσότερο ανανεώσιμο, χαμηλού κόστους, ψηφιακά διοικούμενος και, τελικά, απαίτηση-ακολουθία, η διάχυση των συστημάτων από-πλέγματος ακόμα ιδιαίτερα συσχετίζεται με το υπόλοιπο του πλέγματος.

 

Το Relatedly, η επείγουσα ανάγκη των χωρών χαμηλός-ενέργεια-πρόσβασης για τη μεγάλη παραγωγή χρησιμότητα-κλίμακας και οι βελτιώσεις υποδομής πλέγματος δεν μπορούν να τονιστούν ενώ τα ηλιακά φανάρια και τα ηλιακά εγχώρια συστήματα (SHS) είναι μια αποτελεσματική και στοχοθετημένη λύση για τις αγροτικές οικογένειες, οι μικρής κλίμακας διανεμημένες λύσεις δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν την εκβιομηχάνιση και την οικονομική ανάπτυξη.

Τα τελευταία χρόνια, οι συμμέτοχοι τομέα έχουν συναθροίσει όλο και περισσότερο γύρω από τη σημαία του ενσωματωμένου προγραμματισμού ηλέκτρισης, τον οποίο έχουμε μεταγλωττίσει προηγουμένως το «παιχνίδι-μετατροπέα αύξησης» της επόμενης δεκαετίας της αποκεντρωμένης αγοράς ανανεώσιμων ενεργειών. Τεθειμένος απλά, ο ενσωματωμένος προγραμματισμός ηλέκτρισης διαθέτει αποτελεσματικά τις μετοχές της υπόλοιπης προσπελάσιμης αγοράς για τις νέες συνδέσεις ηλέκτρισης στις διαφορετικές λύσεις τεχνολογίας (σκεφτείτε τα προγράμματα επέκτασης πλέγματος, τις αυτόνομες λύσεις όπως τα ηλιακά εγχώρια συστήματα και, όλο και περισσότερο, τα ανανεώσιμα minigrids).

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ανανεώσιμο CE στο ηλιακό PV σύστημα πλέγματος για τις τηλεπικοινωνίες θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.