• Διπλή παραγωγή εξαρτήσεων DC19V ηλιακής ενέργειας έκτακτης ανάγκης λιμένων QC3.0 2,0 USB
Διπλή παραγωγή εξαρτήσεων DC19V ηλιακής ενέργειας έκτακτης ανάγκης λιμένων QC3.0 2,0 USB

Διπλή παραγωγή εξαρτήσεων DC19V ηλιακής ενέργειας έκτακτης ανάγκης λιμένων QC3.0 2,0 USB

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: P.R.China
Μάρκα: GPOWER
Πιστοποίηση: CE,IEC,ROSH,ISO
Αριθμό μοντέλου: GPE 500w

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 εξαρτήσεις
Τιμή: 299 usd per kit
Συσκευασία λεπτομέρειες: εξάγον κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Δυνατότητα προσφοράς: 2000 εξαρτήσεις το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υψηλό φως:

DC19V εξάρτηση ηλιακής ενέργειας έκτακτης ανάγκης

,

DC19V εξάρτηση ηλιακής ενέργειας έκτακτης ανάγκης παραγωγής

,

DC19V ηλιακή τροφοδοτημένη γεννήτρια έκτακτης ανάγκης

Περιγραφή προϊόντων

παραγωγή συστημάτων 500W ενεργειακής αποθήκευσης ενέργειας εκτάκτου ανάγκης

 

Σχεδιασμένος για τον περισσότερο φορητό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος: Η ΣΥΝΕΧΗΣ 19V παραγωγή για τη χρέωση της κινητής γεννήτριας σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Η ΣΥΝΕΧΗΣ 14.4V παραγωγή, αυτό μπορεί να φορτίσει την μπαταρία 12 βολτ για τις βάρκες RVs θαλάσσιο κ.λπ. αυτοκινήτων άμεσα.
Φορητός και πτυσσόμενος: Μετά από να διπλωθεί σε δύο κατευθύνσεις, ο όγκος είναι μόνο τα μισά από τα συνηθισμένα ηλιακά πλαίσια στην αγορά, και το μέγεθος είναι σχεδόν ίδιο όπως ένα iPad. Μπορείτε εύκολα να το συσκευάσετε στο σακίδιο πλάτης ή τον κορμό για να εξερευνήσετε τον κόσμο.
Έξυπνη τεχνολογία χρέωσης USB: Διπλοί λιμένες QC3.0 & 2,0 USB (5V/9V/12V 2A ανώτατο), σχεδιασμένος για τα smartphones και τις ταμπλέτες (συμβατά με το iPhone, iPad, το γαλαξία της Samsung), ΠΣΤ, τις ψηφιακές κάμερα κ.λπ. τέλειο για την υπαίθρια ζωή και ακόμη και τις απροσδόκητες διακοπές ρεύματος. Το κατασκευή-μέσα έξυπνο τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος προσδιορίζει έξυπνα τη συσκευή σας, και μεγιστοποιεί την ταχύτητα χρέωσής του ενώ προστατεύει τις συσκευές σας από πέρα από τη χρέωση και την υπερφόρτωση.
Ισχυρή υψηλή αποδοτικότητα μετατροπής: Με το monocrystalline ηλιακό κύτταρο υψηλής αποδοτικότητας, θα πάρετε τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα δύναμης ακόμα κι αν η επιτροπή είναι μικρότερη από ένα παραδοσιακό πρότυπο μεγιστοποιεί την παραγωγή συστημάτων με τη μείωση της απώλειας κακού συνδυασμού. Αποδίδει καλύτερα από τα ομοίως εκτιμημένα πολυκρυσταλλικά ηλιακά πλαίσια στους όρους χαμηλού φωτισμού.
Ανθεκτικός: Το ηλιακό πλαίσιο είναι πλήρως τοποθετημένο σε στρώματα, καμένος από την προηγμένη τοποθετημένη τεχνολογία και το μακράς διαρκείας υλικό ETFE, που γίνονται για τη μακροπρόθεσμη χρήση πάνω από 15 έτη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν από τη δοκιμή η τάση λιμένων 14.4V, πρέπει να συνδέσει ένα φορτίο/μια μπαταρία που ενεργοποιεί.

Διπλή παραγωγή εξαρτήσεων DC19V ηλιακής ενέργειας έκτακτης ανάγκης λιμένων QC3.0 2,0 USB 0

Οι ηλιακές γεννήτριες δεν είναι πραγματικά γεννήτριες καθόλου - είναι φορητά συστήματα αποθήκευσης μπαταριών. Εντούτοις, επειδή χρησιμοποιούνται για τους ίδιους λόγους με τις παραδοσιακές γεννήτριες, το όνομα που κολλιέται.

Τα κύρια συστατικά μιας ηλιακής γεννήτριας είναι το ηλιακό πλαίσιο και η επαναφορτιζόμενη ηλιακή μπαταρία. Απλά τοποθετήστε το ηλιακό πλαίσιο στον ήλιο, και το αφήστε να κάνει την εργασία του! Η επιτροπή μετατρέπει το φως του ήλιου σε ηλεκτρική ενέργεια που αποθηκεύεται έπειτα στην μπαταρία.

Κατόπιν, έχετε αποθηκεύσει τη ηλιακή ενέργεια έτοιμη για όταν την χρειάζεστε!

Διπλή παραγωγή εξαρτήσεων DC19V ηλιακής ενέργειας έκτακτης ανάγκης λιμένων QC3.0 2,0 USB 1
Οι περισσότερες ηλιακές γεννήτριες έρχονται με τα καλώδια ηλιακών πλαισίων 30-50 ποδιών έτσι ώστε μπορείτε να έχετε τα ηλιακά πλαίσια στον ήλιο, ενώ η πραγματική ηλιακή γεννήτρια είναι πλησίον όπου χρειάζεστε it/inside το σπίτι. Η εικόνα σας δίνει κατωτέρω έναν οπτικό για το πώς μπορείτε να χρεώσετε την ηλιακή γεννήτρια σας καθώς επίσης και να την χρησιμοποιήσετε για να τροφοδοτήσετε την ηλεκτρονική και τις συσκευές σας.

 

Τα 5 ΚΥΡΙΑ οφέλη μιας ηλιακής τροφοδοτημένης γεννήτριας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης:

  1. Καμία ανάγκη να προμηθευτούν τα καύσιμα (πάντα!)
  2. Καθαρή, ανανεώσιμη δύναμη
  3. Φορητότητα
  4. Απεριόριστη ελεύθερη επαναφόρτιση
  5. Σιωπηλή λειτουργία

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Διπλή παραγωγή εξαρτήσεων DC19V ηλιακής ενέργειας έκτακτης ανάγκης λιμένων QC3.0 2,0 USB θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.