• Όλοι συστήματα 1 100W στα ηλιακά εγχώριου φωτισμού ηλιακής ενέργειας εξαρτήσεων αγροτικά με 3 βολβούς
Όλοι συστήματα 1 100W στα ηλιακά εγχώριου φωτισμού ηλιακής ενέργειας εξαρτήσεων αγροτικά με 3 βολβούς

Όλοι συστήματα 1 100W στα ηλιακά εγχώριου φωτισμού ηλιακής ενέργειας εξαρτήσεων αγροτικά με 3 βολβούς

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: P.R.China
Μάρκα: GPOWER
Πιστοποίηση: ce,rosh,tuv,iec
Αριθμό μοντέλου: Gnx-100/40J

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 εξαρτήσεις
Τιμή: 36 usd kit
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 εξαρτήσεις το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υψηλό φως:

100W αγροτικά συστήματα ηλιακής ενέργειας

,

3 αγροτική ηλιακή εξάρτηση εγχώριου φωτισμού βολβών

,

3 αγροτικό σύστημα ηλιακής ενέργειας βολβών

Περιγραφή προϊόντων

Μίνι σύστημα εγχώριου φωτισμού για την ηλιακή εξάρτηση φωτισμού αγροτικών περιοχών με 3 βολβούς

 

Το ηλιακό οδηγημένο ελαφρύ σύστημα είναι ένα είδος ηλιακού φωτισμού που υιοθέτησε τις ευνοϊκές για το περιβάλλον μπαταρίες λίθιου, το αξιόπιστο και σταθερό PCB, ηλιακό ολοκληρωμένο κύκλωμα φόρτισης BMS, υψηλής απόδοσης ρεύμα-συνεχές ρεύμα ωθώντας κύκλωμα, ρεύμα-συνεχές ρεύμα σύγχρονος ελάττωσης, over-current κύκλωμα προστασίας, over-voltage κύκλωμα προστασίας, ενιαίο κύκλωμα ελέγχου μικροϋπολογιστών τσιπ για να δημιουργήσει αυτήν την μπαταρία αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας.

Οφέλη αυτού του συστήματος

1. Όλοι σε 1 ηλιακή ΣΥΝΕΧΉ εξάρτηση DIY ηλιακή για τον εγχώριο φωτισμό

2. 3 λαμπτήρας των οδηγήσεων, ελαφριά επάνω 3 δωμάτια συγχρόνως

3. Φωτισμός οδηγήσεων και κινητή χρέωση λιμένων USB σε μια συσκευή

4. Υπερφόρτωση/απαλλαγή της προστασίας στην μπαταρία

5. Εύκολη λειτουργία, ακριβώς plug and play ανάγκης

6. Εύκολη αναπληρώσιμη λι-ιονική μπαταρία για τη χρήση ανακύκλωσης

7. εξουσιοδότηση 2 ετών.

Όλοι συστήματα 1 100W στα ηλιακά εγχώριου φωτισμού ηλιακής ενέργειας εξαρτήσεων αγροτικά με 3 βολβούς 0

Στις αγροτικές περιοχές του μεγαλύτερου μέρους του κόσμου, όπου δεν υπάρχει καμία ηλεκτρική ενέργεια, τα ηλιακά φω'τα φαίνονται να είναι η τέλεια λύση. Σχεδόν ο μεγαλύτερος μέρος του αγροτικού ινδικού πληθυσμού εξαρτάται ακόμα από τους λαμπτήρες κηροζίνης για τη διαβίωσή τους. Όχι μόνο είναι οι λαμπτήρες κηροζίνης ακριβοί, τα ορυκτέλαια κηροζίνης χρησιμοποιούμενα είναι επίσης επικίνδυνα και ρυπογόνα. Δεν έχω καμία ιδέα πόσα χωριά δεν έχουν ακόμα την ηλεκτρική ενέργεια που σημαίνει ότι η παραγωγικότητα έρχεται σε μια πλήρη στάση στο σκοτάδι. Η χρησιμοποίηση των ηλιακών φω'των θα αυξήσει σίγουρα την αποδοτικότητα των ανθρώπων με στην άδεια σε τους για να λειτουργήσει και της μελέτης παιδιών αφότου παίρνει σκοτεινή. Αυτοί οι άνθρωποι θα είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τηλέφωνα, τις TV και τα ραδιόφωνά τους για να παραμείνουν διασκεδασμένοι. Με την εμφάνιση των ηλιακών φω'των σε ισχύ αυτές οι, η ζωή αυτών των ανθρώπων θα αλλάξει σίγουρα. Ο ηλιακός φωτισμός είναι ένας οικονομικός τρόπος να σώσει στα κόστη ηλεκτρικής ενέργειας και είναι επίσης ευνοϊκός για το περιβάλλον.

 

Πλεονεκτήματα το σύστημα εγχώριου φωτισμού

Οι ηλιακοί λαμπτήρες ή τα ηλιακά φανάρια έχουν δει μια εντυπωσιακή αύξηση των αγροτικών μερών, που οδηγούνται κυρίως από την έλλειψη πρόσβασης στην ηλεκτρική ενέργεια πλέγματος και τις υψηλές δαπάνες και ill-effects των λαμπτήρων κηροζίνης ή αερίου. Οι ηλιακοί λαμπτήρες οφείλονται επιτυχής κυρίως στην οικονομική αξία τους παρά τα πράσινα χαρακτηριστικά τους.

 

Το ηλιακός-τροφοδοτημένο φως είναι 10 έως 20 φορές φωτεινότερο από έναν λαμπτήρα κηροζίνης. Η κηροζίνη είναι ένας κίνδυνος για την υγεία με συνέπεια τις τυχαίες πυρκαγιές και την πρόκληση πολύ καπνού, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει στις διάφορες αναπνευστικές ασθένειες. Η κηροζίνη προκαλεί την εσωτερική ρύπανση, η οποία υπολογίζεται για να σκοτώσει 1,6 εκατομμύριο ανθρώπους κάθε χρόνο, ενώ τα ηλιακά φω'τα είναι ευνοϊκά για το περιβάλλον. Επιπλέον, η κηροζίνη δίνεται σε περιορισμένες ποσότητες και δεν είναι επαρκής για να ανάψει το σκοτάδι για έναν μήνα ή περισσότερους. Οι λαμπτήρες των ηλιακών οδηγήσεων είναι μια λύση godsend σε αυτό το πρόβλημα. Περισσότερα τέτοια προϊόντα απαιτούνται στα χωριά για να βοηθήσουν να μειώσουν τη εκπομπή άνθρακα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Όλοι συστήματα 1 100W στα ηλιακά εγχώριου φωτισμού ηλιακής ενέργειας εξαρτήσεων αγροτικά με 3 βολβούς θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.