• Αναστροφέας Sinewave 2000 εγχώριες εξαρτήσεις ηλιακής ενέργειας Watt από το πλέγμα
Αναστροφέας Sinewave 2000 εγχώριες εξαρτήσεις ηλιακής ενέργειας Watt από το πλέγμα

Αναστροφέας Sinewave 2000 εγχώριες εξαρτήσεις ηλιακής ενέργειας Watt από το πλέγμα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: P.R.China
Μάρκα: GPOWER
Πιστοποίηση: TUV / CE / CEC / INMETRO / SEC / CQC / ISO
Αριθμό μοντέλου: Gpo-2KW

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 εξάρτηση
Τιμή: USD 1299 per kit
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΕΞΑΓΟΥΣΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 εξαρτήσεις το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υψηλό φως:

Εγχώριες εξαρτήσεις ηλιακής ενέργειας αναστροφέων Sinewave

,

Από το πλέγμα 2000 εγχώριες εξαρτήσεις ηλιακής ενέργειας Watt

,

2000 εξάρτηση ηλιακού πλαισίου Watt από το πλέγμα

Περιγραφή προϊόντων

2000W ηλιακό εγχώριο σύστημα από το πλέγμα

 

Τι είναι ένα ηλιακό σύστημα από-πλέγματος;

Ένα ηλιακό σύστημα από-πλέγματος είναι μια πολυτμηματική οργάνωση που παράγει την ενέργεια για τα σπίτια ή τις επιχειρήσεις. Το σύστημα σχεδιάζεται για να εκμεταλλευτεί την ενέργεια του ήλιου χρησιμοποιώντας τα ηλιακά πλαίσια, τα οποία τοποθετούνται στη στέγη, έναν πόλο κοντά στο σπίτι, ή και σοι δύο. Η ενέργεια που χρησιμοποιούνται ενέργεια από τις μπαταρίες δαπανών επιτροπών μέσω ενός ελεγκτή δαπανών, και οι μπαταρίες αποθηκεύουν τη μέχρι χρειασμένος. Κατόπιν, ένας αναστροφέας μετατρέπει τη δαπάνη από τις μπαταρίες στην ηλεκτρική ενέργεια.

 

Αναστροφέας Sinewave 2000 εγχώριες εξαρτήσεις ηλιακής ενέργειας Watt από το πλέγμα 0

Τι σημαίνει αυτό για να πάει από το πλέγμα;

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα ηλιακά πλαίσια για να αντισταθμίσουν το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν πάει από-πλέγμα. Χρησιμοποιώντας τη ηλιακή ενέργεια για να αντισταθμίσετε τα μέσα ενεργειακών κοστών συνδέεστε ακόμα με την τοπική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εάν χρειάζεστε περισσότερη ενέργεια από τα προϊόντα επιτροπών σας.

Για να πάει εντελώς το από-πλέγμα, το ολόκληρο σπίτι σας πρέπει να τρέξει στην ηλεκτρική ενέργεια ή την ενέργεια που παράγετε οι ίδιοι χρησιμοποιώντας τα ηλιακά πλαίσια και τις μπαταρίες. Το σπίτι σας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε ηλεκτρική ενέργεια από την παροχή πόλης ηλεκτρικού ρεύματος. Η εγκατάσταση των ηλιακών πλαισίων δεν είναι αρκετή που θεωρείται από-πλέγμα, και οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τη ηλιακή ενέργεια στηρίζονται ακόμα στην ηλεκτρική ενέργεια από μια εξωτερική πηγή. Για να πάει εντελώς το από-πλέγμα, εσείς χρειάζεται επίσης ένα σύστημα αποθήκευσης για να λειάνει έξω τη ενεργειακή παραγωγή και τη χρήση με τον καιρό. Τέλος, χρειάζεστε έναν τρόπο να μεταφέρετε την ενέργεια στις μπαταρίες και να την μετατρέψετε στην ηλεκτρική ενέργεια.

  

2Kw από τα τμήματα συστημάτων ηλιακής ενέργειας πλέγματος
Στοιχείο Όνομα Περιγραφή Ποσότητα
1 Ηλιακό πλαίσιο Monocrystalline ηλιακό πλαίσιο 335w 6pcs
2 Αναστροφέας 2kw από τον ηλιακό αναστροφέα πλέγματος 1 σύνολο
3 Κιβώτιο συνδυαστών PV 2 εισαγωγές 1output 1 PC
4 Ελεγκτής φορτιστών 48V 50A (MPPT/PWM) 1 PC
5 Μπαταρία 12V 200AH (οξύ/πήκτωμα μολύβδου) 4 μονάδα
6 Ηλιακή τοποθετώντας δομή Η στέγη/αλεμένος εγκαθιστά (προσαρμοσμένος) 1 σύνολο
7 Καλώδιο PV ΣΥΝΕΧΈΣ PV καλώδιο 4 mm2 100m
8 MC4 MC4 συνδετήρας 8 ζευγάρια

 

Ένα ηλιακό σύστημα εναλλασσόμενου ρεύματος είναι μεγάλο εάν θέλετε να πάτε από-πλέγμα με τη ηλιακή ενέργεια. Χρειάζεστε μια πλήρη σειρά επιτροπών, διάφορων μπαταριών, και ενός αναστροφέα που μετατρέπει από το συνεχές ρεύμα στο εναλλασσόμενο ρεύμα. Το σύστημα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για τις ανάγκες σας, το οποίο εξαρτάται από τη χρήση φωτός του ήλιου και ενέργειας. Για τους περισσότερους που χρησιμοποιούν το από-πλέγμα ηλιακής ενέργειας, επιλέξτε αυτό το σύστημα με τουλάχιστον 1kW.

 

Το μικρό μέγεθος αυτού του συστήματος απαιτεί την προσεκτική διαχείριση της ενεργειακής χρήσης, όμως σας επιτρέπει τις ευκολίες ενός χρησιμότητα-ταϊσμένου σπιτιού, όπως:

ψυγείο l

ανεμιστήρας l

υπολογιστής l

φω'τα l

TV l

πλυντήριο l

εργαλεία δύναμης l

κλιματιστικό μηχάνημα l

Αληθινό Sinewave προστατεύει την ηλεκτρονική σας

Ο αναστροφέας Gpower sinewave μετατρέπει τη ΣΥΝΕΧΗ (άμεσο ρεύμα) ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τα ηλιακά πλαίσια σας σε μια καθαρή μορφή ηλεκτρικής ενέργειας εναλλασσόμενου ρεύματος (εναλλασσόμενο ρεύμα). Αυτό αποτρέπει fuzz υποβάθρου στις στερεοφωνικές ή διαστρεβλωμένες γραμμές σας στη TV και τον υπολογιστή σας που θα παίρνατε με τους τροποποιημένους sinewave αναστροφείς.

Εύκολος--εγκαταστήστε

GPOWER έχει συγκεντρώσει, έχει συνδέσει με καλώδιο και έχει εξετάσει το σύστημά σας και όλα τα απαραίτητα τμήματα ασφάλειάς του. Αυτό σας κερδίζει χρόνο και χρήματα και αποβάλλει τον κίνδυνο τον αναστροφέα σας με την εγκατάσταση του λανθασμένου.

 

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Αναστροφέας Sinewave 2000 εγχώριες εξαρτήσεις ηλιακής ενέργειας Watt από το πλέγμα θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.